Kalocsai ropogós

FőoldalÉdesDesszertKalocsai ropogós

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Kalocsai ropogós hozzávalói:

Kalocsai ropogós elkészítése:

A hozzávalókat jól összegyúrom. Akkor jó, ha ragad a kezemhez. Állni hagyom 30 percig. Apró gombócokat formázok belőle, és a kalocsai ropogós sütő formában kisütöm. Ízlés szerint keverhető bele szezámmag, köménymag, trappista sajt helyett készíthető kecskesajttal és liszt helyett rizsliszt és kukoricaliszt 2/3 és 1/3 keverési aránnyal glutén allergiások számára.

Egy finom kalocsai ropogós ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1430 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei