Kalábriai leves

FőoldalLevesKalábriai leves

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Kalábriai leves hozzávalói:

Kalábriai leves elkészítése:

A tisztított spenótot 2 dl sós, forrásban lévő vízben 3 percig forrázzuk, leszűrjük. A darált húst a morzsával, parmezánnal, petrezselyemzölddel és a tojásokkal összekeverjük, sózzuk, borsozzuk. A masszából dió nagyságú gombócokat formázunk. A leforrázott spenótot darabokra vágjuk, és a húsgombócokkal együtt a felforrósított húslevesbe tesszük. Gyenge tűzön kb.10 percig főzzük, majd forrón tálaljuk.

Egy finom kalábriai leves ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1336 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei