Kagylókoktél

FőoldalElőételKagylókoktél

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Kagylókoktél hozzávalói:

Kagylókoktél elkészítése:

A kagylókonzervet kibontjuk, szűrőbe öntjuk és hideg vízzel leöblítjük. A koktélos poharak szélét apróra vagdalt metélőhagymával krusztázzuk, mosott és metéltre vágott salátával béleljük. Az uborkát, a paradicsomot tisztítjuk, apró, egyenletes nagyságú kockára daraboljuk. A főtt fürjtojást negyedekbe vágjuk, pár cikket díszítéshez félre teszünk. Az előkészített anyagokat keverőtálban összekeverjük, majd kanál segítségével az előkészített poharakba töltjük. Koktélmártással meglocsoljuk, tetejét fürjtojással, mini sóspereccel és kagyló darabokkal díszítjük.

Egy finom kagylókoktél ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1251 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei