Juhsajtos vitaminsaláta

FőoldalElőételJuhsajtos vitaminsaláta

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Juhsajtos vitaminsaláta hozzávalói:

Juhsajtos vitaminsaláta elkészítése:

A zöldségeket és az almát megtisztítjuk, megmossuk, majd felszeleteljük. A fejes salátát miután megmostuk, lecsepegtetjük és leveleire szedjük. Elkészítjük a salátaöntetet: a vízből, az ecetből a füszerek hozzáadásával kivonatot főzünk, amelyet liszttel mártás sűrüségüre megkötünk. Szitán átszűrjük, majd étolajjal jól eldolgozzuk. A nyers, primőr zöldségeket, az almát és a zöldbabot keverőtálba tesszük, ráöntjük a dresszinget és végül juhsajttal megszórjuk.

Egy finom juhsajtos vitaminsaláta ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1245 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei