Ischler

FőoldalÉdesDesszertIschler

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Ischler hozzávalói:

Ischler elkészítése:

A lisztet és a porcukrot beleszitáljuk egy tálba, majd összekeverjük, belerakjuk a margarint, és szétmorzsoljuk, végül hozzáadjuk a diót. Összegyúrjuk, míg egy jó állagú tésztát nem kapunk. A tésztát kinyújtjuk kisujjnyi vastagságúra, majd kiszaggatjuk, és megsütjük. Ha megsült, megvárjuk, míg egy kicsit meghűl, ekkor barackízzel megtöltjük (ízlés szerint), ráhelyezzük a másik felét, és hagyjuk szikkadni. Végül olvasztunk csokoládét, és belemártjuk a tetejét, majd megvárjuk, míg megkeményedik a csokoládé. Ez után vagy berakjuk a hűtőbe pihenni, vagy máris felszolgálhatjuk. Ezekből a hozzávalókból kb.30 db süteményt lehet elkészíteni. A sütésnél légkeveréses sütőben 200 fokon sütjük meg, de nem szárítjuk túl, nehogy túl kemény legyen.

Egy finom ischler ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1261 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei