Indiai Leves

FőoldalLevesIndiai Leves

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Indiai Leves hozzávalói:

Indiai Leves elkészítése:

A csirkemellet kis kockákra vágjuk, megsózzuk, bors, kurkuma és paprika keverékével fűszerezzük, azután állni hagyjuk. A lencsét sós vízben megfőzzük. A burgonyát meghámozzuk, és kis kockákra vágjuk, a lencséhez adjuk és még negyedóráig főzzük. Ekkor összeturmixoljuk. A hagymát, gyömbért, fokhagymát felaprítjuk, és vajon megpirítjuk. Ebbe kerülnek a húsdarabkák, melyeket szép pirosra sütünk. Ezután a húst a lencseleveshez adjuk, és negyedóra alatt puhára főzzük. Citromlével ízesítjük, és megszórjuk apróra vágott petrezselyemmel.

Egy finom indiai leves ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1456 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei