Húsos táska

FőoldalElőételHúsos táska

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Húsos táska hozzávalói:

  • Húsos táska
  • Húsos táska elkészítése:

    Két kanál olajban üvegesre pároljuk a hagymát, hozzátesszük a húst, megfűszerezzük, kevergetve megsütjük. Hozzákeverjük a meghámozott, összetört krumplit, és hagyjuk hűlni. A hozzávalókból tésztát gyúrunk, vékonyra nyújtjuk, a legnagyobb fánkszaggatóval kiszaggatjuk. A lapok közepére teszünk egy-egy kanál tölteléket, szélüket megkenjük tojással, félbehajtjuk a tésztát, széleit jól összenyomkodjuk. Forró olajban kisütjük. Kínáljunk hozzá valamilyen salátát vagy csatnit (gyümölcsös vagy zöldséges ízesítő).

    Egy finom húsos táska ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 2480 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei