Homardkoktél indiai módra

FőoldalElőételHomardkoktél indiai módra

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Homardkoktél indiai módra hozzávalói:

Homardkoktél indiai módra elkészítése:

A koktélos poharakat krusztázzuk, ami azt jelenti, hogy a pohár szélét olvasztott aszpikba, majd füszerpaprikába mártjuk, ezzel vékony csíkban díszítjük a poharat. Az így előkészített poharak aljára vékony metéltre vágott salátalevelet teszünk erre helyezzük az egyenletes nagyságúra darabolt homard húst. Izlésesen elrendezzük a felszeletelt, tisztitott banánt és a cikkekre szedett, hártyás részétől megtisztított narancsot. A majonézt keverőtálba tesszük, sóval és citromlével ízesítjük, tejszínhabbal dúsítjuk. Ezt a mártást a koktélokra öntözzük. Citrommal, rákhússal és petrezselyem zölddel díszítjük. Jól lehütve tálaljuk.

Egy finom homardkoktél indiai módra ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1128 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei