Hollandi kelvirágsaláta

FőoldalElőételHollandi kelvirágsaláta

Nehézség: könnyű · Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Hollandi kelvirágsaláta hozzávalói:

Hollandi kelvirágsaláta elkészítése:

A kelvirágot megtisztítjuk, rózsáira szedjük és hideg vízben pár percig áztatjuk. Leszűrjük, sóval és citromlével ízesített vízben megfőzzük. Saját levében hagyjuk kihűlni, leszűrjük, majd tiszta ruhaszalvétán leszikkasztjuk. Közvetlenül a tálalás előtt a hideg hollandi mártás felével összekeverjük. Előhűtött tálon salátalevélre tálaljuk, bevonjuk a maradék mártással és petrezselyem zöldjével díszítjük.

Egy finom hollandi kelvirágsaláta ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1085 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei