Holland sajtleves

FőoldalLevesHolland sajtleves

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Holland sajtleves hozzávalói:

  • Holland sajtleves
  • Holland sajtleves elkészítése:

    Az olajban üvegesre pároljuk a reszelt vöröshagymát, hozzáadjuk a megtisztított, karikákra vágott zöldséget és a paradicsomot. Felengedjük egy liter vízzel, beletesszük a húsleveskockát és nagyon puhára megfozzük. Ha megfott áttörjük, vagy botmixerrel finomra turmixoljuk az egészet. Ha a levét elfotte, vízzel pótoljuk. Újra felforraljuk és tuzálló tálba öntjük. A vajon ropogósra pirított kenyérszeleteket rátesszük a tetejére és meghintjük a kétféle lereszelt sajt keverékével. Forró sütobe toljuk, de csak annyi idore, amíg a sajt ráolvad. Azonnal tálaljuk.

    Egy finom holland sajtleves ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 2398 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei