Hólabda

FőoldalÉdesDesszertHólabda

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Hólabda hozzávalói:

Hólabda elkészítése:

A tésztához a tojásokat a porcukorral és a vízzel kikeverjük, majd hozzáadjuk a lisztet, a kakaót és a sütőport. Tepsibe töltjük a masszát, és két lapot sütünk belőle. Amikor kihűlt, pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk. A krémhez a margarint, a porcukrot, a rumot és a vaníliás cukrot jól kikeverjük. A tejet a liszttel sűrű péppé főzzük, kihűtjük, és a krémhez adjuk. Két-két korongot összeragasztunk a krémmel, kókuszreszelékben meghempergetjük, és olvasztott csokoládét csorgatunk rá. Ezekből a hozzávalókból kb. 15-20 db lesz. Nagyon finom süti.

Egy finom hólabda ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1382 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei