Hideg tejszínhabos mártás

FőoldalElőételHideg tejszínhabos mártás

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Hideg tejszínhabos mártás hozzávalói:

Hideg tejszínhabos mártás elkészítése:

A majonéz mártást keverőtálba tesszük, sóval és citromlével utánaízesítünk. A tejszínt habbá verjük és hozzákeverjük a mártáshoz, vigyázva hogy ne törjük a hobot. Frissen, a tálalás pillanatára készítsük el, mert a tejszin összeesik és felhigítja a mártást. Hideg zöldségből készült előételekhez, hideg halételekhez adjuk.

Egy finom hideg tejszínhabos mártás ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1164 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei