Hideg őszibarack leves

FőoldalLevesHideg őszibarack leves

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Hideg őszibarack leves hozzávalói:

Hideg őszibarack leves elkészítése:

A friss őszibarackot megtisztítjuk, kimagozzuk, felét apró kockára daraboljuk, a másik felét szitán átpasszírozzuk és a fehér borhoz adjuk. Hasonlóan járunk el az őszibarack befőtt felhasználása esetében is. Az összevágott őszibarackot mély üvegtálba tesszük, megszórjuk porcukorral és meglocsoljuk citromlével. Hűtőszekrénybe tesszük a gyümölcsöt és az előkészített levét is.

Egy finom hideg őszibarack leves ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1306 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei