Hideg bécsiszelet

FőoldalElőételHideg bécsiszelet

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Hideg bécsiszelet hozzávalói:

Hideg bécsiszelet elkészítése:

A borjúcombot a rostokra merőlegesen felszeleteljük, húsverő segítségével gyengén megütögetjük. A szeletek széleit bevagdossuk, majd mindkét oldalát sózzuk. Lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk. Serpenyőben zsírt hevítünk, majd belehelyezve a szeletek mindkét oldalát pirosra sütjük. A jól átsült szeleteket a zsírból kivéve lecsepegtetjük és hagyjuk kihűlni. Tálpapírral letakart tálra tálaljuk, salátalevéllel és hámozott citrom szeletekkel díszítjük.

Egy finom hideg bécsiszelet ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1100 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei