Heringtekercs

FőoldalElőételHeringtekercs

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Heringtekercs hozzávalói:

Heringtekercs elkészítése:

A pácolt heringeket kivesszük a levéből, uszonyaikat levágjuk. Kiterítjük és a gerincüket kivesszük. Az így nyert filéket szeletelt, leforrázott vöröshagymával megtöltjük, felcsavarjuk és fogpiszkálóval összetüzzük. Üvegtálba tesszük, rászürjük a saját levét, majd hütöben egy napig érleljük. Tálalás előtt a fogpiszkálókat kihúzzuk, vigyázva, hogy egyben maradjanak a tekercsek. Előhütött tálra rendezzük, főtt sárgarépa szeletekkel és petrezselyem zöldjével díszítjük.

Egy finom heringtekercs ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1130 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei