Hentes leves

FőoldalLevesHentes leves

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Hentes leves hozzávalói:

Hentes leves elkészítése:

A zöldségeket és a sertéshúst kockára, a vöröshagymát apróra vágjuk, és az olajban megpároljuk, megszórjuk liszttel és felengedjük 8 dl vízzel. Hozzáadjuk a járulékos anyagokat, apróra vágott paprikát, paradicsomot, fűszereket kb. 20 percig főzzük. Majd belerakjuk a kockára vágott csirkemájat, és tovább főzzük. Elkészítjük a habarást, és ha puhára főttek az anyagok, akkor behabarjuk, utána ízesítünk. Beforraljuk és máris elkészült a nem mindennapi levesünk. Ízfokozó egy-két szem kockacukor!

Egy finom hentes leves ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1444 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei