Háromszéki pogácsa

FőoldalÉdesDesszertHáromszéki pogácsa

Nehézség: könnyű · Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Háromszéki pogácsa hozzávalói:

Háromszéki pogácsa elkészítése:

A vajat elmorzsoljuk a liszttel, majd beledolgozzuk az aludttejet, a sót, a köményt és a szódabikarbónát. Sima tésztává gyúrva lisztezett deszkán ujjnyi vastagra nyújtjuk, és apró pogácsákat szaggatunk belőle. Sütőlemezre tesszük, és forró sütőben pirosra sütjük.

Egy finom háromszéki pogácsa ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1157 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei