Harcsaleves

FőoldalLevesHarcsaleves

Nehézség: közepes · Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Harcsaleves hozzávalói:

Harcsaleves elkészítése:

A harcsa csontot hideg sós vízben feltesszük főzni, amikor felforrt a habját leszedjük.

Vöröshagymát, egész borsot, babérlevelet adunk hozzá és lassú forralással tovább forraljuk.

A vegyes zöldséget megtisztítjuk, apró kockára vágjuk. Vajban megpároljuk, sóval ízesítjük, vagdalt petrezselyemzölddel fűszerezzük.

Hozzáadjuk a kockára darabolt harcsahúst és felöntjük az alaplével és együtt készre főzzük.

Tálalás előtt tejszínnel dúsítjuk, pár csepp citromlével pikánsá tesszük. Külön pirított zsemlekockát adunk hozzá.

Egy finom harcsaleves ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1621 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei