Harcsaikra leves

FőoldalLevesHarcsaikra leves

Nehézség: közepes · Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Harcsaikra leves hozzávalói:

Harcsaikra leves elkészítése:

A vegyeszöldséget megtisztítjuk, szeletekre vágjuk, sós vízben feltesszük főzni.

Babérlevéllel, őrölt borssal fűszerezzük. Amíg a zöldség megpuhúl zsemleszínű rántást készítünk, apróra darabolt vöröshagymával, petrezselyemmel.

A rántással besűrítjük a levest, hozzáadjuk az ikrát és a kockára darabolt harcsahúst. 10-15 percig főzzük, majd tálalás előtt tejfölben elkevert tojás sárgájával dúsítjuk. /Ezután forralni már nem szabad./

Citromlével ízesítjük és pirított zsemlekockát adunk hozzá.

Egy finom harcsaikra leves ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1658 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei