Hamis gulyásleves

FőoldalLevesHamis gulyásleves

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Hamis gulyásleves hozzávalói:

Hamis gulyásleves elkészítése:

Az előkészített sertéscsontot a felhasználás előtt 2 órával, hideg vízzel forrni tesszük. Gyorsfőző fazékba téve 40 perc a főzési idő. A megolvasztott zsírban a finomra vágott hagymát megpároljuk (nem pirítjuk), paprikát oldunk benne, és azonnal rátesszük a cikkekre vágott burgonyát, és a mozsárban megtört köménymagot. A paprikás zsírban állandó kevergetéssel a burgonyát jól átpároljuk. Vigyázzunk, a hagyma meg ne égjen, ezért a burgonya párolását alacsony hőmérsékleten végezzük. Az áthevített burgonyára rászűrjük a közben elkészült csontlevet, amint felforrt, belefőzzük a csipetkét, hozzáadjuk a felszeletelt zöldpaprikát, paradicsomot; amíg a burgonya megpuhul, a csipetke is elkészül.

Hamis gulyásleves tippek:

Forrón tálaljuk. Ha nem húsos ebéd előtt fogyasztjuk, személyenként pár virslivel tartalmasabbá tehetjük.

Egy finom hamis gulyásleves ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1594 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei