Halsalátával töltött karalábé

FőoldalElőételHalsalátával töltött karalábé

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Halsalátával töltött karalábé hozzávalói:

Halsalátával töltött karalábé elkészítése:

Az előkészített, megfőzött karalábékat levében hagyjuk kihűlni, majd leszűrjük, lecsepegtetjük. A karalábékba egyenletesen elosztjuk a hússalátát úgy, hogy a pereme felett magasan kilátszódjon. Tetejét sonka csíkokkal díszítjük, jól lehűtjük és olvasztott aszpikkal fényezzük. Üvegtálra, franciasaláta alapra tálaljuk, salátalevéllel díszítjük, külön majonézmártást adunk hozzá.

Egy finom halsalátával töltött karalábé ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1101 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei