Halsaláta

FőoldalElőételHalsaláta

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Halsaláta hozzávalói:

Halsaláta elkészítése:

Salátaágyat készítünk a felsorolt salátából, fűszerekből, olívaolajból. A megtisztított, filézett halat ne patkóra vágjuk, hanem lapokra. Besózzuk és legalább 1 órán át állni hagyjuk. Lecsepegtetjük, aztán lisztben elkevert fűszerpaprikában megforgatjuk és így sütjük ki kevés napraforgó olajon. Elég a serpenyő alján 1-2 mm-i olaj. Ha kisült, tehetjük a saláta ágyra, a felsorolt zöldségekkel, citromreszelékkel, citrom cikkekkel díszítjük.

Egy finom halsaláta ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1247 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei