Hagymás heringsaláta

FőoldalElőételHagymás heringsaláta

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Hagymás heringsaláta hozzávalói:

Hagymás heringsaláta elkészítése:

A heringeket kivesszük a pácléből, jól lecsepegtetjük, gerincüket és az uszonyaikat eltávolítjuk. Vágódeszkára téve a filéket, éles kés segítségével a bőrüket leválasztjuk, a heringhúst széles metéltre vágjuk. Keverőtálban salátaöntetet készítünk, vékonyan felszeletelt póréhagymát adunk hozzá és beletesszük az előkészített heringet is. Hűtőben egy-két óráig érleljük. Előhűtött üveg vagy porcelántálon tálaljuk, salátalevéllel és apróra vagdalt metélőhagymával díszítjük.

Egy finom hagymás heringsaláta ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1347 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei