Hagymaleves pikánsan

FőoldalLevesHagymaleves pikánsan

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Hagymaleves pikánsan hozzávalói:

Hagymaleves pikánsan elkészítése:

A 4 hagymát kockára vágva a vajon üvegesre dinszteljük, majd csontlével kicsit felöntve mixerrel összetörjük. Ezután felöntjük a többi csontlével, fűszerezzük és felforraljuk, közben beletesszük a maradék 1 fej hagymát karikára vágva és hozzáadjuk a bort is. 5 perc alatt készre főzzük. A zsemléből szeleteket pirítunk a tetejükre olvasztjuk a sajtot.

Egy finom hagymaleves pikánsan ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1413 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei