Habgaluskás őszibarackleves másképpen

FőoldalLevesHabgaluskás őszibarackleves másképpen

Nehézség: közepes · Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Habgaluskás őszibarackleves másképpen hozzávalói:

Habgaluskás őszibarackleves másképpen elkészítése:

A bort a vízzel, citromhéjjal és három evőkanál cukorral felforraljuk, majd besűrítjük a tojások sárgájával. A tojások fehérjét kemény habbá verjük, utólag hozzáadjuk a cukrot, hogy ne essen össze, majd beleszaggatjuk a levesbe. A megtisztított, darabolt őszibarackokat tányérba tesszük, és rámerjük a levest. Különleges élvezetet ad, hogy a barackok keményen maradnak.

Egy finom habgaluskás őszibarackleves másképpen ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1171 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei