Gyöngytyúkleves

FőoldalLevesGyöngytyúkleves

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Gyöngytyúkleves hozzávalói:

Gyöngytyúkleves elkészítése:

A jól megtisztított, megmosott fiatal gyöngytyúkot hidegvízbe feltesszük főni. A zöldségeket alaposan megtisztítjuk, megmossuk, majd nagyobb darabokra vágjuk, hozzáadjuk a leveshez. Fűszerezzük, és készre főzzük, majd óvatosan átszűrjük. Tálaláskor a gyöngytyúkot negyedekbe daraboljuk, levesestálba helyezzük, a zöldséggel és a kifőzött tésztával együtt. Rámerjük a forró levest, és tetejét meghintjük finomra vágott petrezselyemzölddel.

Egy finom gyöngytyúkleves ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1486 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei