Gyömbéres kínaikel leves

FőoldalLevesGyömbéres kínaikel leves

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Gyömbéres kínaikel leves hozzávalói:

Gyömbéres kínaikel leves elkészítése:

A kínai kelt leveleire szedjük, és apróra vágjuk. Az olajban megfuttatjuk a zúzott fokhagymát és a reszelt gyömbért, majd beleöntjük a forró húslevest, és hozzáadjuk a rizst. 30 percig kislángon főzzük, majd az apróra vágott kelt meg a felkockázott hagymát is beletesszük, és még 5-7 percig főzzük, hogy a kel puha legyen, és enyhén színt kapjon. A főzés végén sóval, borssal ízesítjük, hozzáadjuk a bort meg a szezámolajat, és csészékben, forrón tálaljuk.

Egy finom gyömbéres kínaikel leves ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1456 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei