Gyömbéres csirkeleves

FőoldalLevesGyömbéres csirkeleves

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Gyömbéres csirkeleves hozzávalói:

Gyömbéres csirkeleves elkészítése:

A csirkeaprólékot megtisztítjuk, feldaraboljuk és 1 l sóval és az esszenciával ízesített vízben puhára, főzzük. A főtt húst kiszedjük, kicsontozzuk, majd vékonyka metéltre vágjuk. A zöldhagymát megtisztítjuk, szárával együtt karikákra vágjuk és a csirke főzőlevébe, rakjuk a gyömbérrel együtt, majd pár percig főzzük. A felszeletelt húst visszatesszük a levesbe, ízesítjük a fűszerekkel és a gyümölcslével simára kevert liszttel, besűrítjük. Jól összeforraljuk és tűzforrón csészékben tálaljuk.

Egy finom gyömbéres csirkeleves ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1430 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei