Gombasaláta

FőoldalElőételGombasaláta

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Gombasaláta hozzávalói:

Gombasaláta elkészítése:

A gombafejeket tisztítjuk, megmossuk, cikkekre daraboljuk, citrommal bedörzsöljük. Felforrósított étolajban rövid ideig/4-5 perc/ pároljuk, közben sóval ízesítjük, őrölt borssal és babérlevéllel fűszerezzük. Amikor elkészült lehűtjük, keverőtálba tesszük, hozzáadjuk a vinairette mártást és egy-két óráig hűtőben érleljük. Tálaláskor salátalévéllel díszítjük.

Egy finom gombasaláta ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1218 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei