Gombás zsenge csirkeleves

FőoldalLevesGombás zsenge csirkeleves

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Gombás zsenge csirkeleves hozzávalói:

Gombás zsenge csirkeleves elkészítése:

A kisebb darabokra vágott csirkét 1.5 liter hideg vízben feltesszük főzni, megsózzuk, hozzáadjuk az esszenciát (ételízesítő). Serpenyőben vajat hevítünk, a finomra vágott vöröshagymát üvegesre pirítjuk, hozzáadjuk a gombát, és nem erős tűzön megpirítjuk, megborsozzuk, meghintjük petrezselyemzölddel és liszttel, és picit tovább pirítjuk. Hozzáadjuk a tejszint, összeforraljuk, ha a hús megpuhult, akkor hozzáöntjük a leveshez és kb. 4-5 percig összeforraljuk. Ízlés szerint egy kevés citromlével enyhén savanykásra ízesítjük. Tetszésszerinti levesbetéttel tálaljuk.

Egy finom gombás zsenge csirkeleves ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1485 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei