Gombás szendvics

FőoldalElőételGombás szendvics

Nehézség: könnyű · Idő: · Hozzávalók: 3 személyre

Gombás szendvics hozzávalói:

  • Gombás szendvics
  • Gombás szendvics elkészítése:

    A zsemléket kettévágjuk, kiszedjük a belsejüket. A jól megmosott, apróra vágott gombát margarinon megpároljuk. 2 egész tojást a tejföllel simára keverünk, jól eldolgozzuk benne az áztatott és kinyomott zsemlemaradékokat. A fél zsemléket margarinnal kikent, tűzálló tálra helyezzük, beletesszük a párolt gombát, és a tetejére tesszük a tojásos keveréket.

    Egy finom gombás szendvics ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 2118 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei