Gombás korhelyleves

FőoldalLevesGombás korhelyleves

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Gombás korhelyleves hozzávalói:

Gombás korhelyleves elkészítése:

A hagymát apróra vágjuk, olajban megpirítjuk, majd rátesszük a kockákra vágott húst, és pirospaprikával megszórjuk, majd hozzáadjuk a savanyú káposztát. Annyi vizet öntünk rá, hogy ellepje, és fedővel letakarva főzzük. Közben a vékonyra szeletelt gombát kevés olajban megpirítjuk, vágott petrezselyemzölddel, sóval, borssal ízesítjük. A pirított gombát a káposztához keverjük, felengedjük, és felforraljuk. Világos rántást készítünk, és a levest besűrítjük. Végül beletesszük a felkarikázott kolbászt, valamint a tejfölt, és még jól összeforraljuk. Tűzforrón tálaljuk!

Egy finom gombás korhelyleves ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1371 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei