Gombás gulyás

FőoldalLevesGombás gulyás

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Gombás gulyás hozzávalói:

Gombás gulyás elkészítése:

A hagymát felkockázva a zsiradékon megpirítjuk, a kockára vágott húst átforgatjuk rajta, míg kifehéredik, hozzátesszük a gombát, és zsírjára pirítjuk. Hozzákeverjük a pirospaprikát, felengedjük a húslével, hozzáadjuk a fűszereket. Lassú tűzön készre főzzük. Csipetkét vagy galuskát főzünk bele.

Egy finom gombás gulyás ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1498 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei