Gombás besameles melegszendvics

FőoldalElőételGombás besameles melegszendvics

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Gombás besameles melegszendvics hozzávalói:

Gombás besameles melegszendvics elkészítése:

A gombát és a petrezselymet tisztítsuk meg, aprítsuk fel, s egy kis apróra vágott petrezselyem társaságában (kevés zsiradékon) pirítsuk meg. Keverjünk hozzá besamelmártást, sózzuk, borsozzuk. Végül kenjük kenyérre, szórjuk meg reszelt sajttal, és süssük meg sütőben.

Egy finom gombás besameles melegszendvics ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 2358 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei