Gombás-camembertes melegszendvics

FőoldalElőételGombás-camembertes melegszendvics

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Gombás-camembertes melegszendvics hozzávalói:

Gombás-camembertes melegszendvics elkészítése:

A gombát lecsepegtetjük, a kenyeret megpirítjuk, megkenjük vajjal, elosztjuk rajtuk a gombát, rátesszük a camembert szeleteket, majd aranysárgára sütjük (sütőben, vagy grillben). Megszórjuk kevés borssal és snidlinggel.

Egy finom gombás-camembertes melegszendvics ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1130 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei