Gombaleves hússal

FőoldalLevesGombaleves hússal

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Gombaleves hússal hozzávalói:

Gombaleves hússal elkészítése:

A húst sós vízben puhára főzzük, és kicsontozzuk. Olvasztott vajban a megtisztított, felszeletelt gombát és a finomra vágott hagymát megpirítjuk, és mielőtt megbarnulnának a vaj kétharmad részét leöntjük. A hagymát és a gombát liszttel meghintjük, és állandó keverés mellet takaréklángon kb. 5 percig tovább pirítjuk. Ezt követően hozzáadjuk a húshoz illetve főzőléhez. Felforraljuk és tálaljuk.

Egy finom gombaleves hússal ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1879 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei