Gombaleves

FőoldalLevesGombaleves

Nehézség: könnyű · Idő: · Hozzávalók: 2 személyre

Gombaleves hozzávalói:

Gombaleves elkészítése:

A hagymát kockára vágva fonnyaszd meg a zsíron, tedd rá a vékony szeletekre vágott gombát, borsozd meg vékonyan és addig süssed, míg nem kezd levet engedni. Ekkor keverj el benne két kávéskanál lisztet, némi pirospaprikát, majd a tejfölt és öntsd fel a húslével és annyi vízzel, hogy elég legyen.

Ha felforrt, tedd bele a tésztát és a petrezselymet, így főzd kb. 10 percig és kész a finom leves. Ha nincs reszelt tésztád, a bolti házi tarhonya is megteszi.

Egy finom gombaleves ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1583 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei