Göcseji legényfogó kakasleves

FőoldalLevesGöcseji legényfogó kakasleves

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Göcseji legényfogó kakasleves hozzávalói:

Göcseji legényfogó kakasleves elkészítése:

A kakast, megtisztítjuk, leforrázzuk, majd hideg vízbe feltesszük főni. Amikor a leves felforrt, lehabozzuk, majd bezöldségeljük, és fűszerezzük. Amikor a kakas megpuhult, a levesből kivesszük, a levest leszűrjük. A húst a csontokról lefejtjük, metéltre megvágjuk, a zöldségeket is hasonlóan metéltre vágjuk. Tálaláskor a főtt lúdgégetésztát, az apró kockákra vágott kemény tojást, a zöldségeket és a szárnyashúst, együtt tálaljuk a levesbe és meghintjük finomra vágott petrezselyemzölddel.

Egy finom göcseji legényfogó kakasleves ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 2779 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei