Gesztenyés káposztaleves

FőoldalLevesGesztenyés káposztaleves

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Gesztenyés káposztaleves hozzávalói:

Gesztenyés káposztaleves elkészítése:

Behasítjuk a gesztenyéket, forró sós vízben 20 percig héjastól főzzük, majd leszűrjük, és hagyjuk száradni. Amikor kihűlt, meghámozzuk. A szalonnát kockákra vágjuk, és kivajazott serpenyőben megpirítjuk. Beletesszük a darabokra vágott káposztát, sózzuk, borsozzuk, ráöntjük a húslevest meg a szójaszószt, és belerakjuk a gesztenyét. Kislángon, néha megkeverve 15 percig főzzük.

Egy finom gesztenyés káposztaleves ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1374 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei