Gesztenyés csokikrém

FőoldalDesszertÉdesGesztenyés csokikrém

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Gesztenyés csokikrém hozzávalói:

Gesztenyés csokikrém elkészítése:

A gesztenyemasszát szobahőmérsékleten felolvasztjuk, villával összetörjük, majd a tejjel habosra keverjük. A csokoládét kis darabokra tördeljük, majd vízgőz felett megolvasztjuk. A tojásfehérjét kemény habbá verjük. Mély tálban a tojássárgákat a vaníliáscukorral, a kakaóval, a rummal és a kávéval habos-krémesre keverjük. Hozzáadjuk a gesztenyés krémet, majd az olvasztott csokoládét. Sima krémmé keverjük, végül apránként beleforgatjuk a tojáshabot. Desszerteskelyhekbe töltjük, és három órára hűtőbe rakjuk. Tálaláskor tejszínhabbal díszítjük.

Egy finom gesztenyés csokikrém ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1115 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei