Gesztenyekrém leves

FőoldalLevesGesztenyekrém leves

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Gesztenyekrém leves hozzávalói:

Gesztenyekrém leves elkészítése:

A fűszereket egy kisebb edénybe téve 1 dl vízzel felöntjük és beforraljuk, majd a levet leszűrjük és kihűtjük. A gesztenyemasszát áttörjük, és a tejszínnel elkeverjük. A pudingport a tejjel csomómentesre keverjük. A tejszínes gesztenyét, a tejjel elkevert pudingport és a fűszerkivonatot, a tojások sárgáját, a rumot turmixgépbe tesszük, enyhén sózzuk és egyneműsítjük. (Ha nincs turmixgép, ugyanezt kézi habverővel is elvégezhetjük). Leveses csészébe adagoljuk, és hűtőszekrénybe tesszük. Tálalás előtt tejszínhabbal díszíthetjük, tetejét őrölt fahéjjal vagy reszelt csokoládéval is megszórhatjuk.

Egy finom gesztenyekrém leves ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1473 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei