Gesztenyegolyók

FőoldalDesszertÉdesGesztenyegolyók

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Gesztenyegolyók hozzávalói:

  • Gesztenyegolyók
  • Gesztenyegolyók elkészítése:

    A felengedett gesztenyét villával áttörjük. A csokoládét apró darabokra tördeljük. A tejszínt felforraljuk, majd levesszük a tűzről, belekeverjük a csokidarabokat, és óvatosan rázogatjuk a lábast, míg a csokoládé felolvad, de a massza folyós marad. Belekeverjük a margarint, a gesztenyepürét és a rumot. 2 kávéskanál segítségével kis kupacokat veszünk ki, és gyorsan golyókat formálunk belőlük. Grillrácson kihűtjük, majd mindegyiket kakaóba forgatjuk. Tálalás előtt 2 órára hűtőbe tesszük.

    Egy finom gesztenyegolyók ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

    Publikálva: | Megtekintve: 1635 alkalommal | Népszerűség: 5.0

    Szólj hozzá a recepthez:





    Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei