Galambleves tojássárgájával

FőoldalLevesGalambleves tojássárgájával

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Galambleves tojássárgájával hozzávalói:

Galambleves tojássárgájával elkészítése:

A megtisztított és kibelezett galambot és a belsőséget megmossuk, 1.2 l hideg vizet öntünk rá és felfőzzük. A félig megfőtt galambhoz hozzáadjuk a megtisztított zöldséget, a hagymát, megsózzuk, és addig főzzük. míg a hús megpuhul. A vajból és lisztből világos rántást készítünk, beleöntjük a levesbe, és felfőzzük. A levest leszűrjük, belerakjuk a közben feldarabolt főtt galambhúst és a zöldséget. Egy kevés levesben elkeverjük a tojássárgáját és beleöntjük a kész levesbe. Pirított zsemlével tálaljuk, és apróra vágott petrezselyemzölddel díszítjük.

Egy finom galambleves tojássárgájával ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1238 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei