Fűszeres krémleves

FőoldalLevesFűszeres krémleves

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Fűszeres krémleves hozzávalói:

Fűszeres krémleves elkészítése:

A friss zöldfűszereket leöblítjük, és finomra vágjuk. Salátástálban alaposan összekeverjük a krémsajtot a fűszerekkel és a zúzott fokhagymával, majd megsózzuk, megborsozzuk. Fokozatosan hozzáadjuk a jegesre hűtött vizet, addig, amíg sűrű levest kapunk. Ha nem elég a megadott vízmennyiség, kanalanként adjunk hozzá még vizet. Lefedjük, és egy órára hűtőbe tesszük. Tálalás előtt, ha szükséges, utófűszerezzük, és jegesre hűtött leveses csészékbe töltjük. Petrezselyemlevelekkel díszítjük, és hidegen tálaljuk.

Egy finom fűszeres krémleves ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1417 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei