Fűszeres kelvirágsaláta

FőoldalElőételFűszeres kelvirágsaláta

Nehézség: könnyű · Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Fűszeres kelvirágsaláta hozzávalói:

Fűszeres kelvirágsaláta elkészítése:

A rózsáira szétszedett kelvirágot enyhén sós vízben puhára megfőzzük, leszűrjük, jól lehűtjük. A kelvirág lehűtött levéből, ecettel, olajjal, cukorral, sóval salátaecetet készítünk. A metélőhagymát, a zöldpetrezselymet, a vöröshagymát és a capri bogyót vágódeszkán együtt apróra daraboljuk. Hozzáadjuk a salátaecethez, őröltborssal fűszerezzük, majd beletesszük a megfőtt kelvirágot. Óvatosan összekeverjük, jól lehűtve tálaljuk.

Egy finom fűszeres kelvirágsaláta ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1426 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei