Fűszeres gombapépes rakott szendvics

FőoldalElőételFűszeres gombapépes rakott szendvics

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Fűszeres gombapépes rakott szendvics hozzávalói:

Fűszeres gombapépes rakott szendvics elkészítése:

Kevés vajban a finomra vágott vöröshagymát üvegesre pirítjuk, hozzáadjuk a megmosott, felszeletelt gombát, és erős tűzön, gyakori keverés mellett megpirítjuk. Sóval, törött borssal, apróra vágott zöldpetrezselyemmel fűszerezzük. Amikor a gomba langyosra hűlt, a vágódeszkára téve pépszerűvé megvágjuk, majd egy edénybe téve hozzáadjuk a tojássárgát, és jól elkeverjük. A kenyérszeleteket vékonyan megvajazzuk, egyenletesen mindegyiket megkenjük a gombapéppel. Végül megszórjuk a reszelt sajttal. Grillsütőbe téve 3-4 percig pirítjuk.

Egy finom fűszeres gombapépes rakott szendvics ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1311 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei