Füstölt lazac

FőoldalElőételFüstölt lazac

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Füstölt lazac hozzávalói:

Füstölt lazac elkészítése:

Zöldsaláta, jégsaláta és vörös salátából saláta ágyat készítünk. Vörös hagyma, paprika, paradicsomból vegyes vágott salátát készítünk alaposan beitatva a saláta lével. Tányérra tesszük, olíva olajjal meglocsoljuk és a rózsára csavart lazacot köré helyezzük, kaviárral, citrom cikkekkel, petrezselyemzölddel díszítjük, ízesítjük.

Egy finom füstölt lazac ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1542 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei