Füstölt lazac

FőoldalElőételFüstölt lazac

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Füstölt lazac hozzávalói:

Füstölt lazac elkészítése:

A füstölt lazac több formában kerül forgalomba: egészben, filézve, filézve és szeletelve.Tálaláshoz a szeletelt filé alkalmas, ezért az egész halat filézni kell és rézsutosan miliméter vastagságú szeletekre vágní.A tejszint habbá verjük és reszelt tormát adunk hozzá. A tormát, ha nagyon erős lenne leforrázzuk, majd lecsepegtetve keverjük a tejszínhabba.Tálaláskor az előhűtött üvegtálra vagy tányérakra elosztjuk a tormás tejszínhabot, erre izlésesen felrakjuk a halszeleteket. Salátalevéllel és fodros petrezselyem zöldjével díszítjük. Főtt, lehütött, tisztított és kaviárral töltött fürjtojással, pradicsom cikkekkel körítjük.

Egy finom füstölt lazac ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1752 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei