Fügés gyümölcsnyársak

FőoldalDesszertÉdesFügés gyümölcsnyársak

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Fügés gyümölcsnyársak hozzávalói:

Fügés gyümölcsnyársak elkészítése:

Az almák magházát kivájjuk, húsukat negyedekre vágjuk, de nem hámozzuk meg. A fügéket és a nektarinokat szintén negyedekre vágunk. A szőlőszemeket megmossuk. A gyümölcsöket váltakozva nyársra húzzuk, majd kétszer a következő mártásba mártjuk: az almalét, a citrom levét és a mézet simára keverjük. A nyársakat lecsöpögtetjük, és 2-2 perc alatt oldalanként barbecue-sütőn aranyszínűre sütjük.

Egy finom fügés gyümölcsnyársak ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 972 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei