Frankfurti leves

FőoldalLevesFrankfurti leves

Idő: · Hozzávalók: 4 személyre

Frankfurti leves hozzávalói:

Frankfurti leves elkészítése:

A kelkáposztát 4-5 cm-es kockákra vágjuk, majd 1 liter vízben feltesszük főni. Teszünk bele - ízlés szerint - egy kis borsot, vegetát, őrölt vagy egész köményt. Ha a káposzta megfőtt, az apró kockára vágott hagymát zsíron sárgára pirítjuk, rászórunk két evőkanál lisztet, és simára keverjük. Ezután - a tűzről levéve - elkeverünk benne egy teáskanál pirospaprikát és a tejfölt. Ezt a rántást keverjük bele a forrásban lévő levesbe, majd ízesítjük. Egy-két percre belefőzzük a karikára vágott virslit és tálalhatjuk. Másnap még finomabb.

Egy finom frankfurti leves ebédre vagy vacsorára? Oszd meg ismerőseiddel!

Publikálva: | Megtekintve: 1823 alkalommal | Népszerűség: 5.0

Szólj hozzá a recepthez:





Hirdessen a receptoldal.hu-n! A felhasználók saját szakácskönyvei